26.2.08

κέντρο υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς SymmetriaΤο κέντρο υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς Symmetria δημιουργήθηκε για να προωθήσει ένα νέο ήθος στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Στη Symmetria, παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συνάδουν με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της επιστήμης. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται υπηρεσίες πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής, μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής, επανορθωτικής χειρουργικής, αισθητικής οδοντιατρικής και δερματολογίας.

Στη δέσμη των υπηρεσιών που αφορούν το Πρόσωπο & Σώμα περιλαμβάνονται θεραπείες προσώπου και σώματος, υπηρεσίες διατροφής, διαιτολογίας και αισθητικής.Η ιατρική ομάδα της Symmetria σχεδιάζει εξατομικευμένα πρωτόκολλα χρήσης των προϊόντων cosmeceuticals για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Τα πρωτόκολλα αυτά είναι πολύ απλά στη χρήση τους και ουσιαστικά αντικαθιστούν τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για την καθημερινή φροντίδα σας. Η συνολική θεραπεία συνδυάζει δυο στάδια: ένα στάδιο προετοιμασίας του δέρματος του προσώπου, που εφαρμόζει κάθε ενδιαφερόμενος μόνος του στο σπίτι, κι ένα δεύτερο στάδιο κατά το οποίο ο ιατρός πραγματοποιεί τη θεραπεία στο ιατρείο.

H Symmetria διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα τύπου Laser, που εισάγει ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο δράσης διπλής ενέργειας και συμπληρώνει τις ελλείψεις της προηγούμενης γενιάς Laser. Θεραπείες που πραγματοποιούνται με το μηχάνημα Laser είναι αποτρίχωσης, ανάπλασης δέρματος, αγγειακών βλαβών, καφέ κηλίδων και ενεργούς ακμής.

Το κέντρο υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς Symmetria βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 66, Χαλάνδρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 674 5555 και στο δικτυακό τόπο http://www.symmetria.gr/

Πηγή: symmetria