4.3.08

Εστιατόριο PapagenoΠρόκειται ένα από τα must του Λονδίνου και μάλιστα στην καρδιά του Covent Garden. Το όνομά του Papageno Restaurant & Bar. Πρόκειται για ένα χώρο που συνδυάζει όλες τις αισθήσεις. Είναι το απόλυτο πολυπολιτισμικό εστιατόριο αναμειγνύοντας τα θεάματα με τον άρτο αφού στον ίδιο χώρο στεγάζεται και θέατρο.Το μενού του διαθέτει από ταραμοσαλάτα και τζατζίκι μέχρι πιάτα με ανατολίτικες επιρροές. Στους καταλόγους του θα βρείτε τις εξής κατηγορίες: Set Lunch & Pre Theatre Menu, A La Carte Menu, Childrens Menu, Dessert Menu, Christmas Menu, Set Party Menu ενώ η λίστα κρασιών του είναι πολύ καλά προσεγμένη.Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο style στους χώρους του Papageno. Αντίθετα με την είσοδό σας στο εστιατόριο θα νομίσετε ότι βρίσκεστε σε κάποια υπαίθρια αγορά (γιουσουρούμ). Ωστόσο θα βρείτε τοιχογραφίες και ταβανογραφίες που μάλλον θα τραβήξουν την προσοχή σας για αρκετή ώρα.
Το Papageno Restaurant & bar διαθέτει επίσης λειτουργικό χώρο, 350 ατόμων, όπου δίνεται για συνεστιάσεις και ειδικές εκδηλώσεις ενώ αν διατεθεί και ο περιβάλλοντας χώρος μπορεί να χωρέσει 700 άτομα.

Εννοείτε ότι για να πάτε στο Papageno Restaurant & Bar απαιτείται η κράτηση τραπεζιού γιατί μάλλον πολύ δύσκολα θα βρείτε καρέκλα να καθίσετε αν πάτε στο άσχετο.

Διεύθυνση:
Papageno,
29-31 Wellington Street,
Covent Garden,
London.
WC2E 7DB

τηλ κρατήσεων:
020 7836 4444

Ανοικτά 7 μέρες την εβδομάδα (αργίες και ημέρα Χριστουγέννων).

Ώρες Λειτουργίας:
12.00 μέχρι αργά το βράδυ (τελευταία παραγγελία μέχρι τις 23.45).

Πηγή: φωτο από milesfaster.co.uk και από το πρώρα photos