2.4.08

Τώρα που μπαίνει η Άνοιξη

Και βγάζει η γης χορτάρι...
ο ζουζούνος γυροφέρνει τη ζουζούνα, η μελισσούλα τρυγίζει το νέκταρ του λουλουδιών και γενικότερα υπάρχει μια "φούντωση" στη φύση που όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες στα χωριά, αλλάζει τα αίματα των ανθρώπων. Μήπως λοιπόν είναι καιρός να κάνετε τη μεγάλη πρόταση στην καλή σας;

Το Peris Corner σας προτείνει μερικά ενδιαφέροντα sites για την αγορά πρωτότυπων δαχτυλιδιών και κοσμημάτων:http://www.hemmerle.com/ (Κοσμήματα του διάσημου Γερμανού κοσμηματοποιού Stefan Hemmerle)
http://www.henrydunay.com/ (40 και πλέον χρόνια πείρας και εμπειρίας αποτυπώνονται στα κοσμήματα του Henry Dunay)
http://www.martinkatz.com/ (Σπάνια κοσμήματα δια χειρός Martin Katz του κοσμηματοποιού των διασημοτήτων του Hollywood)
http://www.atelierzobel.com/ (Κοσμήματα της ομάδας που συνεχίζει το έργο του Michael Zobel)
http://www.lauramunder.com/ (Κοσμήματα της Laura Munder)
http://www.mikimotoamerica.com/ (Πολύτιμα μαργαριτάρια του οίκου Mikimoto)
http://www.carnetjewellery.com/ (Κοσμήματα της εταιρείας CARNET με βάση το Hong Kong από τους ιδρυτές της Michelle Ong και Avi Nagar)
http://www.diamondintheroughjewelry.com/ (Διαμάντια μοναδικά)http://www.mishnewyork.com/ (Μοναδικές δημιουργίες από το γνωστό κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης)
http://www.nicholasvarneyjewels.com/ (Κοσμήματα από τον Nicholas Varney)
http://www.jewelrybygauthier.com/ (Κοσμήματα με τον αέρα της Αριζόνα)
http://www.stephenrussell.com/ (Κοσμήματα του διακεκριμένου Stephen Russell από τη διάσημο οδό Madison Ave.)

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο τον James de Givenchy for Taffin ο οποίος υποδέχεται τους πελάτες που συρρέουν στο ατελιέ του, για τα κοσμήματα που φτιάχνει από σπάνιους, εξωτικούς και χρωματιστούς πολύτιμους λίθους. Μόνο με ραντεβού στο 212.421.6222 (απαιτείται ο διεθνής κωδικός των ΗΠΑ). Άλλος ένας οίκος με αριστουργήματα που βρίσκεται πιο κοντά μας, είναι ο οίκος Moussaieff στο Λονδίνο (τηλ. επικοινωνίας +44.207.290.1536). Στο κατάστημα Barneys της NY (Νέα Υόρκη) θα βρείτε τα κοσμήματα της Sharon Khazzam με τα μοναδικά σκουλαρίκια από καφέ διαμάντι (αξίας $8950). Τέλος μας μένει ο Ινδικός οίκος Viren Bhagat που ελέγχεται από την τέταρτη γενιά κοσμηματοποιών που έχουν επιρροές από την εποχή των Μαχαραγιάδων έως την Art Deco (τηλ. επικοινωνίας +91.22.23640809)