15.4.08

Σύνοδος της πολυτέλειαςΚάθε χρόνο, η Σύνοδος The American Express Publishing Luxury (The American Express Publishing Luxury Summit) συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα εταιρειών που ασχολούνται με τι άλλο; Την προώθηση πολυτελών αντικειμένων αλλά και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Στόχος της Συνόδου είναι η ανάλυση κρίσιμων θεμάτων και τάσεων, η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών, αλλά και η εξέταση των αναγκών που δημιουργούνται από τους καταναλωτές και πως αυτές επηρεάζουν την οικονομία, την κοινωνία και το πολιτικό κλίμα στις επιχειρήσεις αυτές.

Καθιερώθηκε το 1999 και αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Η Σύνοδος της Πολυτέλειας όπως είναι γνωστή, αποτελεί πόλο έλξης μεγάλων ονομάτων παγκόσμιας εμβέλειας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι πολύ αυστηρό και συγκεκριμένο με κύριους υπεύθυνους τους εκδότες των περιοδικών Travel + Leisure, Food & Wine, Departures, Travel + Leisure Golf, Executive Travel και του Black Ink.

Η Σύνοδος της Πολυτέλειας 2008 λαμβάνει μέρος από τις 13 Απριλίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2008 στο The Four Seasons Westlake Village. Η συμμετοχή στο διήμερο αυτό γίνεται με κλειστή ονομαστική πρόσκληση και μόνο. Έμαθα επίσης ότι το εναρκτήριο δείπνο περιλάμβανε golden tomato gazpacho, καβούρι beignet με lemon aioli και κοτόπουλο, μύδια που συνοδεύονταν από tart αστακού της Santa Barbara με σως μανιταριών, σπαράγγια σβησμένα με κρασί (2005 Cambria Bench Break Chardonnay) και ακολούθησε κιλότο μόσχου με foie gras, πατάτες και καραμελωμένα λαχανικά με σως από κρασί Porto. Η κάβα διέθετε ένα Atalon Merlot του 2003.

Πηγή: φωτο από το επίσημο site της αλυσίδας Four Seasons Westlake Village