7.5.08

Διακοπές για λίγους στη μαγευτική ΣκωτίαΑχ!! Είναι πολύ δύσκολο ορισμένες φορές να μιλάω για ένα μέρος, όπως είναι η Σκωτία, που πέρασα 2 καταπληκτικά χρόνια της φοιτητικής μου ζωής. Φύση, ζωή, καταπληκτικοί άνθρωποι, βουνά, ονειρικά τοπία και ιστορία τόσο ζωντανή που νομίζεις ότι θα ξεπηδήσουν από κάποια γωνία της οδού Royal Mile (της παλιάς πόλης) Σκωτσέζοι Highlanders με τα άλογά τους και θα χαθούν πίσω από τις βαριές πόρτες του κάστρου.

Τα νέα από την όμορφη Σκωτία είναι ότι η Dream Escape (εταιρεία παροχής τουριστικών υπηρεσιών) μπήκε πιο δυναμικά στο χώρο και με target group μεγιστάνες, πλούσιους, ανθρώπους του διεθνούς jet set κ.λπ. Το πακέτο που προσφέρουν ονομάζεται Scotland Power Trip, δύο μοναδικές εβδομάδες για ένα ζευγάρι στη Σκωτία.
Το ταξίδι περιλαμβάνει μετακινήσεις με προσωπικό chauffeur, τουριστική ξενάγηση με ελικόπτερο και ένα 'Spyker C8 Spyder' αυτοκίνητο, πτήση με ελικόπτερο στα Scottish Highlands, γευσιγνωσία παλαιών και σπάνιων whiskies και ξενάγηση στα αποστακτήρια του νησιού Islay, ξενάγηση με yacht στα Δυτικά νησιά, επίδειξη πρόσωπο με πρόσωπο στο βραβευμένο Kinloch Lodge του Skye από τη chef Lady Claire MacDonald, ιδιωτική, εκτός ωραρίου επισκεπτών, ξενάγηση στο Edinburgh Castle και στο Royal Yacht Britannia αλλά και διαμονές στο golf resort Gleneagles, στη Βασιλική σουίτα του Inverlochy Castle και στο Balmoral Hotel του Εδιμβούργου.

Αυτή η μοναδική εμπειρία ζωής κοστίζει $100,000.