16.9.08

Πολύτιμο εμφιαλωμένο νερόΤο Tasmanian Rain, είναι το πρώτο επιτραπέζιο εμφιαλωμένο βρόχινο νερό από τα τροπικά δάση της Τασμανίας. Διατίθεται ήδη σε συγκεκριμένα πολυτελή ξενοδοχεία ενώ αναμένεται η είσοδός του στην Αμερικανική αγορά κάπου μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το απομωνομένο νησί της Αυστραλίας διαθέτει τον καθαρότερο αέρα στον πλανήτη σύμφωνα με τον Οργανισμό Παγκόσμιας Μετεωρολογίας, γεγονός πολύ σημαντικό καθώς το βρόχινο νερό δεν αγγίζει το έδαφος, αφήνοντάς το αμόλυντο από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Επιπλέον, η ομώνυμη εταιρεία Tasmanian Rain ακολουθεί πολιτική ελαχιστοποίησης των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και χρησιμοποιεί μπουκάλια για την εμφιάλωση του νερού που είναι από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί.

Μέχρι στιγμής αρκετά ξενοδοχεία της αλυσίδας Ritz-Carlton για τις VIP σουίτες, το Trump International στο Chicago και το Las Vegas, τα ξενοδοχεία Tides και The Biltmore του Miami αλλά και το Four Seasons στο Jackson Hole διαθέτουν στους πελάτες τους το Tasmanian Rain.

Το Tasmanian Rain θα διατίθεται και στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Jumeirah Hotel Group στο Dubai. Οι τιμές για 12 μπουκάλια των 750 ml κοστίζουν $60 και τα 24 μπουκάλια των 375 ml έρχονται στην τιμή των $75. Για να παραγγείλετε το Tasmanian Rain πατήστε εδώ.