1.10.08

Άρωμα του ζεύγους BeckhamΣτις 26 Σεπτεμβρίου 2008, το δίδυμο Beckham σε μια λαμπερή εμφάνισή τους στο Macy's Herald Square της Νέας Υόρκης παρουσίασαν τη συλλογή αρωμάτων τους που φέρει το όνομα Signature.

Το Signature for Her, είναι ένα φρουτώδες και λουλουδάτο άρωμα, που δημιουργήθηκε από την κα. Beckham σε συνεργασία με τη Sylvie Fischer της εταιρείας Takasago. Στο άρωμα διακρίνεται το μεσογειακό φυτό άνισο το κοινό, το μήλο, η ορχιδέα, η βανίλια και το ηλιοτρόπιο ενώ νότες από πατσουλί, μόσχο και κεχριμπάρι αναδύονται καθώς το άρωμα εξατμίζεται από το δέρμα σας.

Το Signature for Him, είναι ξυλώδες και εξωτικό. Είναι εμπνευσμένο από τον David Beckham και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Beatrice Piquet της εταιρείας International Flavors & Fragrances. Αρχικά ξεκινά με τη μυρωδιά του μανταρινιού, του πεπονιού ενώ διακρίνονται καθαρά το κυπαρίσσι, ο ιουνίπερος, τα βρύα, το πατσουλί και το κεχριμπάρι.

Τα Eaux de Toilette θα πωλούνται στα $52 και στα $62 για το Signature for her, ενώ για το Signature for him οι τιμές διαμορφώνονται στα $50 και στα $60 αντίστοιχα.