14.10.08

Διαμαντένιο Cocktail ShakerΔύο γείτονες της Museumplein (Πλατεία του Μουσείου - Museum Square) στο Amsterdam ένωσαν τις δυνάμεις του. Πρόκειται για τις εταιρείες Lucas Bols και Coster Diamonds που κυκλοφόρησαν πρόσφατα το μοναδικό διαμαντοστόλιστο Cocktail Shaker της φωτογραφίας. Το Shaker, είναι κατασκευασμένο από ασήμι και χρυσό 18 Κ ενώ έχουν τοποθετηθεί 480 μπριγιάν 19,05 καρατίων σε σύνολο.

Τα διαμάντια είναι υψηλής ποιότητας: Top Wesselton color και VS clarity. Το διαμαντοστόλιστο Cocktail Shaker έρχεται σε δερμάτινη κιβωτιοθήκη κατασκευασμένη από την εταιρία Établissements Bernard RDB - οικογενειακή Γαλλική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην κατασκευή δερμάτινων ειδών εδώ και τέσσερις γενιές.

Τo πολυτελές αντικείμενο εκτίθεται στη βιτρίνα του House of Bols Cocktail & Genever Experience που βρίσκεται πίσω από το Μουσείο Van Gogh στο Amsterdam. Το House of Bols Cocktail & Genever Experience πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Ολλανδικού Σχεδιασμού (Dutch Design Award) για την Καλύτερη Προβολή και Εμπειρία 2007 (Best Exhibition & Experience 2007). Το Diamond Cocktail Shaker αναφέρεται αποκλειστικά σε συλλέκτες και κοστίζει € 35.000 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η δερμάτινη κιβωτιοθήκη).

Το House of Bols Cocktail & Genever Experience αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό της πόλης του Amsterdam. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άρθρο του Κώστα Βογιατζή (yatzer).

Πηγή: House of Bols Cocktail & Genever Experience